Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağanak yağış kazaya sebep oldu: 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sağanak yağış kazaya sebep oldu: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Bursa'nın İnegöl ilçesinde sağanak yağışın sebep olduğu kazada kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Bursa Ankara yolu Mezitler -1 mevkinde meydana geldi. Ankara'dan Bursa yönüne seyreden Nihat Y idaresindeki hafif ticari araç yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç sağ ve sol taraftaki bariyerlere çarptı. Hızı kesilmeyen hafif ticari araç daha sonra aynı istikamette seyir halinde olan Can Y. idaresindeki kamyona çarparak durabildi.
Sürücüler kazayı yara almadan atlatırken hafif ticari araçta bulunan Fatma Y (40), Bedirhan Y (16), Kaan Efe Y (11) ve Kerem Ali Y (3) yaralandı. 4 yaralı kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...