Romanya'da çıkarılan yasa Alanya'da protesto edildi

/ Kaynak: İHA
Romanya'da çıkarılan yasa Alanya'da protesto edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Romanya'da, çıkarılan sokak köpeklerinin itlaf edilmesine ilişkin yasa Alanya'da hayvanseverler tarafından protesto edildi.

Romanya'da, dört yaşındaki bir çocuğun sokak köpekleri tarafından öldürülmesinin ardından çıkarılan sokak köpeklerinin itlaf edilmesine ilişkin yasa, Antalya'nın Alanya ilçesinde hayvanseverler tarafından protesto edildi. nbsp;Alanya PTT Müdürlüğü önünde toplanan grup, Romanya'da 50-60 bin köpeğin itlaf edilecek olmasını protesto etti. Alanya'da yaşayan yerleşik yabancıların da katıldığı eylemde konuşan hayvansever Tülay Avcı, "Romanya'da köpeklerin katledilmesini kınıyoruz. Hergün 400 köpeği acı çekerek öldürüyorlar. Hayvanseverler olarak buna dayanamıyoruz. Yeter diyoruz. Stop diyoruz" dedi. Hayvansever Norveçli Jeanette Aurtdahl ise Romanya'da köpeklerin öldürülmesine karşı olduğunu söyledi. Hayvanseverler, beraberlerinde getirdikleri evcil ve sokak köpekleri ile yarım saat PTT önünde ellerinde pankart ve dövizlerle olayı protesto etti.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...