Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dubai Şeyhi'nin dev yatı Bodrum Limanı'na giremedi

Dubai Şeyhi'nin dev yatı Bodrum Limanı'na giremedi

YAŞAM Haberleri

Dünyanın sayılı zenginleri arasında bulunan Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 110 metrelik lüks yatı "Radiant", Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi.

Dünyanın sayılı zenginleri arasında bulunan Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 110 metrelik lüks yatı "Radiant", Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. Bodrum Limanı'na giremeyen yat, Karaada açıklarında demirlemek zorunda kaldı. Otomotiv, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren As Majid Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Al Futtaim'ın ailesi ile İngiliz ve ABD'li dostlarının içinde bulunduğu yat, bugün saat 16.00 sıralarında Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Bodrum'a geldi.Üzerinde helikopteri de bulunan "Radiant" isimli lüks yatın Rus medya patronu Boris Berezovsky için Roman Abramoviç'in 115 metrelik Pelorus adlı yatına rakip olarak yaptırıldığı, 2010 yılında Abdullah Al Futtaim'e satıldığı öğrenildi. 100 metre ilerdeki bir botu alabora edebilecek yüksek güçlü bir askeri su topu bulunan yatta, savaş uçaklarında acil durumlarda koltuk fırlatmaya benzeyen özel bir güvenlik sistemi bulunuyor. Korsan saldırısı ya da acil durumda turbo motorlaaarı sayesinde 75 knot hızla gidebilen bir güvenlik botu da yatta hazır tutuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...