Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yalova'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
Yalova'da uyuşturucu operasyonu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yalova'da polis memurlarının aldıkları istihbarat üzerine düzenledikleri operasyonda 131 adet Extacy hap, 47 gram Bonzai ve 43 gram esrar ele geçirdi.

Yalova KOM Şubesi ekipleri, İstanbul ve Bursa illerinden temin etiği uyuşturucu maddeleri Çiftlikköy ilçesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde sattığı öğrenilen bir kişiyi takibe aldı. Yapılan çalışmada M.S.'nin (24) başka şahısları da kullanarak uyuşturucu madde sattığı tespit edildi. Yapılan operasyonda; M.S.'nin yanı sıra suça ortaklık ettiği öne sürülen S.K. (33), G.B. (23), B.D. (19), H.S. (27), A.A. (20) isimli şahıslar da gözaltına alındı. Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramada ise 131 adet Extacy hap, 47 gram Bonzai ve 43 gram esrar ele geçirildi. Haklarında düzenlenen evraklarla mahkemeye sevk edilen 5 kişi, "uyuşturucu satmak" suçundan tutuklandı.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...