Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye’de bir mahalle koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

Düzenleyen:
Osmaniye’de bir mahalle koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı

YAŞAM Haberleri

Osmaniye merkeze bağlı Kırmcılı köyünde bulunan Tülücüler Mahallesi korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Osmaniye Vali Yardımcısı Adem Yılmaz başkanlığında yapılan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında, korona virüs tanılı 9 pozitif vaka ve 9 temaslı kişi tespit edilmesinin ardından bulaşın önlenmesini sağlamak, halk sağlığını korumak ve salgının kontrol amacıyla merkeze bağlı Kırmcılı Köyünde bulunan Tülücüler Mahallesi karantinaya alındı.
Kuruldan yapılan açıklamada, “Söz konusu vakaların Tülücüler Küme evlerinde 4 hanede ikamet etmeleri nedeniyle; bulaşın önlenmesini sağlamak, halk sağlığını korumak ve korona virüs salgının kontrol amacıyla Umumi Hıfzıssıhha Kanunu gereğince 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar Kırmacılı Köyü Tülücüler Mahallesinin karantiya alınmasına karar verilmiştir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...