Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce iş yerini açtı, sonra soluğu sokak hayvanlarının yanında aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Önce iş yerini açtı, sonra soluğu sokak hayvanlarının yanında aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Emrecan Özkaya, hafta sonları sokak kısıtlamadan muaf tutulan iş yerini açmasının hemen ardından arkadaşıyla beraber dışarıda bulunan hayvanları unutmayarak besleme yaptı.

Kaledere Mahallesi'nde bulunan iş yerini açar açmaz sokak hayvanlarına karşı duyarlılığını gösteren Emrecan Özkaya, arkadaşı ile beraber Cumhuriyet Meydanı'nda hayvanları beslemedi. Paketler içerisinde köpekler için kuru mama, güvercinler için ise yem alan Emrecan Özkaya, "Ben her hafta sonu sokak kısıtlaması olduğu için güvercinleri ve köpekleri besliyorum. Çünkü herkes evlerinde olduğu için bu hassas duruma kayıtsız kalamıyorum. Hafta içi günlerde yapıyorum ancak benden başka insanlar da bunu yaptığını gördüğüm için hafta sonları bu duruma sessiz kalmıyorum. Onlarda bir can taşıyor. Susuz kalabiliyor veya aç geziyorlar. Bu sokak kısıtlamasında onları unutmak bize yakışmaz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...