Kar'ın sonu soğuk! Perşembe günü buz keseceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar'ın sonu soğuk! Perşembe günü buz keseceğiz

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kar yağışı yurdun kuzey kesimlerinde etkisini sürdürürken Meteoroloji, yeni yoğun kar yağışı uyarısında bulunuyor.

Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde bugün yoğun kar yağışı bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesindeki Van, Bitlis, Muş ve Hakkari için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede rüzgar, güneyden orta kuvvete, zaman zaman kuvvetli, Van Gölü'nde ise kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kilometre kuvvetinde esecek. Gün içinde en yüksek sıcaklığın Van'da 9, Bitlis'te 6, Muş ve Hakkari'de 5 derece olması bekleniyor.

Sivas, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kayseri için de dün uyarı yapılmıştı. Kar yağışının 17 Şubat 2021 Çarşamba günü öğle saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli ve yer yer yoğun olarak etkili olacağı bildirilmişti.

Yurdun kuzey kesimlerinde etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre kar yağışının ardından Perşembe günü İç Anadolu adeta buz kesecek.

Perşembe günü gece Yozgat -19, Kayseri -17, Ankara -15, Aksaray -15, Niğde -15, Kırıkkale -14, Sivas -14, Afyonkarahisar -14, Konya -13, Kütahya -12, Bolu -10, Kars ve Ağrı -10, Erzurum -9 dereceyi görecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...