Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza ile hayatını kaybeden Uzman Çavuş toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kaza ile hayatını kaybeden Uzman Çavuş toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hakkari Yüksekova Beyaztepe bölgesinde Uzman Çavuş olarak görev yapan Selim Gündoğan (29) elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Gündoğan’ın naşı İzmir Havalimanına uçakla, cenaze aracı ile memleketi Sındırgı’ya getirildi.

Selim Gündoğan’ın cenazesi baba ocağı Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Büyükdağdere kırsal mahallesinde düzenlenen törenin ardından, öğle namazını müteakip gözyaşları içinde toprağa verildi. Mahalle halkı Gündoğan’ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Annenin feryadı ise yürekleri dağladı. Cenaze törenine Sındırgı ilçe kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, askerî erkân ve soğuk havaya aldırış etmeden binlerce vatandaş katıldı.

Uzman Çavuş Selim Gündoğan, silah temizliği sırasında yaralanarak kaldırıldığı hastanede 16 Şubat Salı günü sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...