Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dambıllı vahşet! Eşini spor aletiyle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dambıllı vahşet! Eşini spor aletiyle öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Pendik'te eşiyle boşanma aşamasında olan şahıs, tartıştığı 3 çocuk annesi eşinin kafasını dambıl ile ezerek öldürdü. Saldırgan koca daha sonra polise giderek telsim oldu.

Olay Pendik Çamlık Mahallesinde sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Erol Yenisu adlı şahıs şehir dışından Pendik'te yaşayan eşi Hanife Yenisu'nun yanına geldi.

Hakkında uzlaştırma kararı olan şahıs çocuklar evde olmadığı esnada eşiyle tartışmaya başladı. Şahıs tartışma esnasında evde bulunan dambıl diye tabir edilen spor aleti ile karısının kafasını ezerek öldürdü.

Şahıs daha sonra polise giderek teslim oldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Dambıllı vahşet! Eşini spor aletiyle öldürdü

"Bir oğlu askerdi, izin alıp yola çıkmış. Buraya geliyor"

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen kadının yakın çevresinden olan mahalle muhtarı Adem Arı,"Bir oğlu askerdi, izin alıp yola çıkmış. Buraya geliyor" diye konuştu. Arı, "Ben de olay yerine şimdi geldim. Zaten kanlı eşyaları da dışarı şimdi çıkardık. Olayı aslında kimse tam olarak bilmiyor. Cinayeti işledikten sonra gidip teslim olmuş. Kafasına dambıl ile vurduğu söyleniyor. Eşim vefat eden Hanife Hanımın yakın arkadaşıydı. O da şu an çok üzgün. Bir oğlu askerdi. Şimdi o da yola çıkmış, askerden gelecek. Zor bir durum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...