Engelli şahıs evini taktı, söndürmek isteyen itfaiyeye bıçakla direndi

Düzenleyen:
Engelli şahıs evini taktı, söndürmek isteyen itfaiyeye bıçakla direndi

YAŞAM Haberleri

Bursa’da evini ateşe veren engelli şahıs, yangını söndürmeye gelen itfaiye ekiplerine ekmek bıçağıyla direndi. Polisler tarafından etkisiz hâle getirilen şahıs gözaltına alındı.

Olay, Yıldırım'a bağlı Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, borç sebebiyle bunalıma giren 38 yaşındaki bedensel engelli Nihat Ö, sinir krizi geçirip evini ateşe verdi. Sokağa çıkan Nihat Ö, eline aldığı ekmek bıçağı ile mahalle sakinlerine tepki gösterdi. Vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için sokağa girmek istedi. Ancak Nihat Ö, tekerlekli sandalye ve bıçak ile ekiplere geçit vermedi. Ekiplerin ikna çabalarına kulak asmayan şahıs "Benim zaten hayatım bitmiş, ev yansa ne olur’’ dedi. Bu sırada bölgeye gelen polis ekipleri, Nihat Ö’yü oyalamaya çalıştı. Bu esnada diğer görevliler tekerlekli sandalyeyi itip itfaiye aracının önünü açtı.Sokağa giren ekipler, yangına müdahale etti. Ev kullanılamaz hâle gelirken zanlı gözaltına alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...