İşte Eurovision şarkımız

- Güncelleme:
İşte Eurovision şarkımız

Yaşam Haberleri

Bakü'de yapılacak 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun ''Love Me Back/Sen de beni sev'' adlı şarkısı TRT'de yayımlandı.

Bu yıl Bakü'de yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo şarkısını görücüye çıkardı. nbsp;Bonomo, Azerbaycan'da yapılacak 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, ''Love Me Back/Sen de beni sev'' adlı İngilizce parçayla temsil edecek. nbsp;Uzun tartışmalar sonucu; Kıraç, Murat Boz, Hande Yener ve Atiye gibi birçok ünlü ismi geride bırakarak Eurovision'a adını yazdıran Bonomo'nun kendi bestelediği şarkısı TRT'de yayımlandı.Bonomo şarkısını seslendirdikten sonra kısa bir konuşma yaptı ve heyecanını ''Ben düşüp bayılacağım'' sözleriyle belirtti.

#

# nbsp;

DENİZCİNİN HİKAYESİ
Bir soru üzerine şarkının son hali olduğunu, başka düzenleme olmayacak gibi gözüktüğünü belirten Bonomo, şarkının bir denizcinin hikayesini anlattığını söyledi. nbsp;Bonomo klip ile ilgili soruya da çekimlere gelecek hafta başlayacaklarını ve klibi Can Saban'ın çekeceğini söyledi. Şarkının söz ve müziğinin kendisine ait, düzenlemesinin ise Can Saban'a ait olduğunu belirten Can Bonomo, ''Biz çok beğendik, umarım siz de beğenirsiniz. Çok heyecanlıyız. Çok mutluyuz, çok güzel bir şarkı yaptığımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

CAN BONOMO KİMDİR? nbsp;
Henüz 8 yaşındayken gitar çalarak müzikle tanışan Bonomo, İzmirli. Bonomo, ortaokul ve lise yılları boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına 17 yaşına geldiğinde İstanbul'da devam etti. Müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atılan Bonomo, üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yaptı. Ardından, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırlayan Can Bonomo, televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda da rol aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...