Kayseri'de eski karısını öldüren zanlı arkadaşlarının evinde yakalandı

Düzenleyen:
Kayseri'de eski karısını öldüren zanlı arkadaşlarının evinde yakalandı

YAŞAM Haberleri

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde boşandığı eşini çocuklarının gözü önünde tabancayla vurup öldürdükten sonra kaçan şahıs, polis özel harekatında katıldığı operasyonla kıskıvrak yakalandı. Şahsın saklandığı evin kapısı koçbaşı ile kırılırken, silah ele geçirildi.

Olay, dün sabah Melikgazi ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi, 3025. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Şükrü Efe (40), boşandığı eşi Nuran Koçer'in evine geldi. Burada ikili arasında tartışma çıktı. Efe, yanındaki silahla çocuklarının gözü önünde ateş açtı. Ağır yaralanan Koçer, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken zanlı kayıplara karıştı.

Geniş çapta araştırma başlatan polis ekipleri, Efe’nin Melikgazi ilçesine bağlı Küçükmustafa Mahallesi, Atlı Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda saklandığını tespit etti. Ardından adrese baskın yapıldı. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi. Çelik yelek giyen güvenlik güçleri, mahallenin etrafında geniş güvenlik önlemi alırken tedbiren sağlık ekipleri de geldi. Kapıyı koçbaşı ile kıran ekipler, Şükrü Efe’yi kıskıvrak yakaladı. Ayrıca, evde yapılan aramada da silah ele geçirildi. Öte yandan, katil zanlısının kaldığı evin kiralık olduğu ve arkadaşlarının kaldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...