Karakaya Baraj Göleti'nde balıkçı teknesi alabora oldu: 1 kişi kurtuldu, 1 kayıp

Düzenleyen:
Karakaya Baraj Göleti'nde balıkçı teknesi alabora oldu: 1 kişi kurtuldu, 1 kayıp

YAŞAM Haberleri

Malatya Karakaya Barajı'nda balıkçı teknesi alabora oldu. Teknede bulunan 1 bir kişi yüzerek kıyıya çıktı, 1 kişi ise kayboldu.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi, Küllümağara mevkiinde yer alan Karakaya Baraj Göleti'nde balığa çıkan Ercan Kala (36) ve Niyazi Güldaş'ın (48) bulunduğu tekne, alabora oldu. Kıyıya yaklaşık 100 metre uzaklıkta suya düşen ikiliden Güldaş, yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. Kala ise gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ardından gölette çalışma başlatıldı. Bu arada, haberi duyan Kala'nın yakınları olay yerine geldi, Jandarma çevrede güvenlik önlemi aldı.  Öte yandan dalgıçlar, gece karanlığının çökmesiyle faaliyetlerine ara verdi. Şahsın aranmasına yarın sabah devam edilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...