Adana'da fırtına... Sıva parçaları lüks otomobilin üzerine düştü

Düzenleyen:
Adana'da fırtına... Sıva parçaları lüks otomobilin üzerine düştü

YAŞAM Haberleri

Adana’da etkili olan fırtınada duvardan kopan sıva parçaları lüks otomobilin üzerine düşerek camını patlattı.

Kent genelinde sabah saatlerinden itibaren başlayan ve zaman zaman hızını artıran fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırılırken, bazı ağaçların da üzerindeki meyveler yere döküldü.
Seyhan ilçesinde park halindeki bir otomobilin tavanına da binanın duvarından kopan parçalar düştü. Düşen parçalar lüks otomobilin arka camını patlatarak maddi zarara yol açtı.

Adana'da fırtına... Sıva parçaları lüks otomobilin üzerine düştü
Öte yandan, Meteorolojiden yapılan uyarıda, fırtınanın perşembe günü akşamına kadar devam edeceği belirtilerek, “Güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgarın, fırtına (60-80 km/sa) ve yer yer kısa süreli tam fırtına (100 km/sa) şeklinde esmesi tahmin edildiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...