Türkiye'de bugün hava durumu (19 Eylül 2013)

Türkiye'de bugün hava durumu (19 Eylül 2013)

YAŞAM Haberleri

Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Muş ve Bingöl çevreleri sağanak yağışlı.

Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AVRUPA'DA bugün
Kuzey ve batı kesimlerinin bulutlu geçmesi beklenen kıtanın, orta bölümleri yağışlı, Bulganistan'da da gök gürültülü yağışların hakim olması tahmin ediliyor. Güney kesimlerini ise olduğu gibi parçalı bulutlu ve güneşli bir gün bekliyor.
ASYA'DA bugün
Batıdan başlayan bulutların, kuzeye doğru etkinliğini kaybederek yerini ılık bir havaya bırakması tahmin edilen kıtada, güneyde de güneşli bir gün bekleniyor. Doğuda ise havanın nispeten sıcak geçmesi tahmin ediliyor.
Türkiye'de bugün hava durumu (19 Eylül 2013)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...