Türkiye Diyanet Vakfından dikkat çeken Ramazan tanıtımı

Düzenleyen:
Türkiye Diyanet Vakfından dikkat çeken Ramazan tanıtımı

YAŞAM Haberleri

Türkiye Diyanet Vakfı, "Kardeşlerini Unutma. Beklenen Sensin" temasıyla 2021 yılı Ramazan ayı faaliyetlerinin tanıtımını rap şarkısıyla yaptı.

Türkiye Diyanet Vakfının Ramazan ayı konseptine göre sözleri yenilenen “Çocukluğum” parçasını yeniden seslendiren Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüsü rap sanatçısı Resul Aydemir yaptığı açıklamalarda gençlerin Ramazan ayını daha iyi anlamaları için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Gençlerin ilgi alanlarını ve farkındalıklarını dikkate alarak çalışmaya imza attıklarını ifade eden Resul Aydemir, “Çocukluğum parçasını Türkiye Diyanet Vakfının Ramazan faaliyetlerine göre sözlerini uyarladık ve yaptığımız tanıtım toplantısında uyarlama büyük ilgi gördü. Ben eminin gençler, halkımız teveccüh gösterecek ve çok güzel geri dönüşler alacağız” şeklinde konuştu.

Türkiye Diyanet Vakfının gençlere yönelik çok güzel projeler gerçekleştirdiğini vurgulayan Aydemir, “Ben böyle bir çalışmanın içinde yer aldığım için çok mutluyum. Şimdiden Ramazan ayının milletimize hayır getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Uyarlanan rap şarkısının sözleri:

Atalarımız vardı, kimsesize bakan 
İyiliklerle dünyaya medeniyet kuran
Komşusu açken tok yatmayan
İyiliğin anahtarı, kötülüğe kalkan…

Yalnızın kimsesizin bayramıydı Ramazan
Mallarınızın zekatını verin diyor Kur’an
Köprüler kurduk kardeşleri kavuşturan 
İyiliğin bereketi paylaşmaktır Ramazan… 

Anadoludan Asyaya köprüler kurduk
Mazlum ve yoksula hep umut olduk…
Afrikadan Uzakdoğuya köprüler kurduk
Mahsun bu ümmetin bayramı olduk…

Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...