Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Koca ikna etti! Anaokulu öğretmeni aşısını oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Koca ikna etti! Anaokulu öğretmeni aşısını oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı olmak istemeyen anaokulu öğretmenini telefonda ikna ederek aşı olmasını sağladı.

Ankara’da bir anaokulu öğretmeninin aşı olmak istememesi üzerine, kızı devreye girerek sosyal medyada, “Annem anaokulu öğretmeni. İstese tam şu an aşı olabilir. Ama istemiyor. İstememesinin hiçbir gerekçesi yok sadece inat. Bu insanları hiçbir ikna timiyle ikna edemezsiniz. Biz evlatları olarak edemiyoruz. Lütfen bu insanlarla boşa zaman kaybetmeyelim, isteyen olsun. Yaş ve meslek grubu belirtmeksizin aşı haklarını herkese açalım. Olmak isteyen olsun böyle daha hızlı aşılama yapabiliriz diye düşünüyorum” paylaşımı ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yardım istedi. Paylaşımın ardından Bakan Koca aileye ulaşarak öğretmeni ikna etti ve aşılama yapıldı.

Aşılamanın ardından telefonda anaokulu öğretmeni ile görüşen Bakan Koca, “Biliyorsunuz öğretmen arkadaşlarımızın tamamının bu Ramazan döneminde aşılamalarını tamamlayalım istiyoruz. Çünkü devamında ilkokul ve okul öncesi dönemin eğitimini sürdürmekte ısrarlıyız. O nedenle aşı sorununu çözelim istiyoruz. Böyle bir sorunun olduğu söylenince yaptırmamak için sebep olmamalı ve gerekiyorsa görüşelim dedim” şeklinde konuştu.

Bakan Koca ikna etti! Anaokulu öğretmeni aşısını oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...