Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 gündür her yerde aranıyordu! Evinden 10 kilometre uzakta bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
3 gündür her yerde aranıyordu! Evinden 10 kilometre uzakta bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun’un Görele ilçesinde 3 gün önce evden çıktıktan sonra ortadan kaybolan 58 yaşındaki Zahide Atmacaoğlu Dalman, bugün evinden yaklaşık 10 kilometre mesafedeki bir fındık bahçesindeki kulübede bitkin halde buldu.

İlçenin Kaynar Köyü’ndeki evinden geçtiğimiz Perşembe günü ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Zahide Atmacaoğlu Dalman’ın bulunması için jandarma, AKUT ve AFAD ekiplerince çalışma başlatılmıştı. 3 gündür sürdürülen arama çalışmalarının sonucunda Dalman, evinden yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Güneybaşı Köyü sınırları içindeki bir fındık bahçesi içerisindeki kulübede bulundu. Oldukça yorgun ve bitkin halde bulunan yaşlı kadına ilk olarak yakınlardaki bir evde yemek ve su verildi.

Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Zahide Atmacaoğlu Dalman’ın zihinsel engelli olduğu ve kendisini arayan ekiplerden korktuğu için devamlı yer değiştirerek saklandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...