HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Antalya'da anne ve kızı evde ölü bulundu: Korkunç detay!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya'da anne ve kızı evde ölü bulundu: Korkunç detay!
Antalya, Anne Kız, , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da bir anne ve kızı evde ölü bulundu. Yapılan incelemede evin kapı ve pencerelerinin folyo ile kapatıldığı ve içeride karbonmonoksit gazı olduğu tespit edildi.

Olay, gece 00.30 saatlerinde Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi 1887 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuray Akgül (52) ile kızı Melis Demirkol'dan (30) haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri anne ve kızın yerde hareketsiz yattığını fark etti. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yapılan incelemede ise evin kapı ve pencerelerinin folyo ile kapatıldığı ve içeride karbonmonoksit gazının olduğu tespit edildi. Anne ve kızın evinde ayrıca basının ölümlerinin haber yapmaması konusunda not yazdığı ileri sürüldü.
Polisin olayın intihar olup olmadığı yönünde incelemesi devam ederken, anne ile kızının cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Anne ile kızının cenazesinin İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...