Yüzlerce otele ev sahipliği yapan Kundu' da sessizlik hakim

Düzenleyen:
Yüzlerce otele ev sahipliği yapan Kundu' da sessizlik hakim

YAŞAM Haberleri

Her yıl ağırladığı turist sayısı bakımından Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Kundu-Kemerağzı bölgesi, tarihinin en sessiz günlerini yaşıyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘tam kapanma’ uygulamasının ardından dünyaca ünlü oteller bölgesi Kundu- Kemerağzı bölgesi de sessizliğe büründü. Antalya'nın Aksu ilçesinde merkeze 15 km uzaklıkta dünyaca ünlü otelleri bünyesinde barındıran turizm bölgesinde bu sezon da koronavirüs nedeniyle bir çok otel kapılarını kapattı. Dünyaca ünlü otellere ev sahipliği yapan ve turizm sezonunda haftada 50 bin ziyaretçiyi misafir eden bölge, normal zamanlarda hareketli olan cadde, alış veriş merkezleri ve sahillerinde kısıtlamadan dolayı sessizliğe büründü. Bölgede kısıtlamadan muaf tutulan az sayıda turistin sahilde yer aldığı gözlendi. Sahillerin boş kaldığı ve insan hareketliliğinin çok az olduğu bölge de kısıtlamadan muaf turistler sahilde güneşlendi ve su sporları yaptı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...