'Tek teker' üzerinde feci ölüm! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Tek teker' üzerinde feci ölüm! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde motosikletle ön tekerleğini kaldırarak gittiği esnada kaza yaparak hayatını kaybeden 22 yaşındaki gencin, daha önceden çekilmiş 'tek teker' görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde Ankara istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, 22 yaşındaki Ebubekir Sözcü, motosikletiyle TEM Otoyolu’nda seyretmeye başladı. Bir süre sonra motosikletinin ön tekerleğini kaldırarak gitmek istedi. Gidon hakimiyetini kaybeden genç, motosikletin üstünden düşerek yaklaşık 250 metre sürüklendikten sonra köprünün balkon kısmına savrularak olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

TEK TEKER YAPARKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından sürücünün cansız bedeni ambulans ile Beykoz Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Öte yandan gencin İstanbul’un birçok noktasında motosikletle tek tekerlek üzerinde gittiği o tehlikeli anları görüntüleri ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...