'Gidecek evim yok, sokaklarda geziyorum' dedi, cezadan kurtulamadı

Düzenleyen:
'Gidecek evim yok, sokaklarda geziyorum' dedi, cezadan kurtulamadı

YAŞAM Haberleri

Tam kapanma kararları kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları denetimine takılan hurdacı Şükrü K. uzaklaştırma kararı bulunduğundan gidecek bir evinin olmadığını söylese de ceza almaktan kurtulamadı.

Olay Isparta 6 Mart Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Hurdacılık yaparak hayatını kazandığı öğrenilen Şükrü K. sokakta yürürken ekiplerin denetimine takıldı. Gidecek yerinin olmadığını söyleyen adama kısıtlamayı ihlal etmekten cezai işlem uygulandı. 

'Gidecek evim yok, sokaklarda geziyorum' dedi, cezadan kurtulamadı

“Sokaklarda yaşıyorum eve giremiyorum, ev gösterin o zaman bana”
Hakkında uzaklaştırma kararı olduğunu belirten Şükrü K., bu yüzden eve gidemediğini ve sokaklarda gezdiğini söyledi. Şükrü K., “Arabamın üstünde yatıyorum. Benim uzaklaştırmam var. Hurda topluyorum. Ekmek kazancım oradan. Bu yazıyla yarın valiliğe çıkarım. Ben sokaklarda yaşıyorum eve giremiyorum. Ev gösterin o zaman bana, eve katın beni” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...