Tüfekle ateş etmeye çıktığı çatıda kendi vuruldu: Maganda kurşunu dedi

Düzenleyen:
Tüfekle ateş etmeye çıktığı çatıda kendi vuruldu: Maganda kurşunu dedi

YAŞAM Haberleri

16 yaşındaki çocuk, bayram namazı sonrası arkadaşlarıyla beraber tüfek alıp ateş etmek üzere çıktığı çatıda iki bacağından vuruldu.

Olay Samsun'da meydana geldi. Bayram namazı sonrası tüfek alarak arkadaşının evinin çatısına gidip ateş etmek isteyen çocuk tabanca ile vuruldu. Neye uğradığını şaşıran çocuk acı içerisinde hastaneye kaldırıldı.

Maganda kuruşunu ile vuruldum
Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki M.B.Y., bayram namazını kıldıktan sonra arkadaşları ile buluştu. Arkadaşlarının evinin çatısına çıkıp burada tüfekle havaya ateş etmek isteyen M.B.Y., tabancayla sağ bacağının 2 yerinden vuruldu. 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan M.B.Y., "Camide bayram namazını kılıp arkadaşlar ile buluştuk. Arkadaşın evinin çatısında tüfekle havaya ateş açacaktık. Bir silah sesi duydum, maganda kurşunuyla vuruldum" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...