Vaka sayıları düştü... Kentte çifte bayram yaşandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Vaka sayıları düştü... Kentte çifte bayram yaşandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce'de hızla artan vakalar tam kapanma ve vatandaşların tedbirlere uyması ile beraber düşüşe geçti.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın açıkladığı koronavirüs verilerine göre vaka sayısında hızlı düşüş yaşanan iller arasında yer alan Düzce'de çifte bayram yaşanıyor. Kurallara uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Atay, "Tüm Düzceli vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyoruz. Sağlıklı huzurlu bayramlar diliyoruz. Fedakarlıklarının neticesinde bugünlere kadar geldik. Arkadaşlarımız ilimizin tamamında kolluk güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız herkes görevinin başında." şeklinde konuştu.

Vaka sayılarındaki düşüşün devam ettiğini belirten Vali Atay, "Burada bütün mesele vatandaşlarımızın bu kurallara uyması ile alakalı ve hepimiz bunu takip ediyoruz. Sağ olsun Düzceli vatandaşlarımız kurallara riayet ettiler. Şimdi hızlı bir şekilde düşüyoruz. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...