Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramlaşmak için aramışlardı... Bir evladın en acı anı

Düzenleyen:
Bayramlaşmak için aramışlardı... Bir evladın en acı anı

YAŞAM Haberleri

Bayram tebriği için aradıkları babalarına ulaşamayan çocuklar, mahalle muhtarına haber verdi. Talihsiz babanın evine giden komşular korkunç tablo ile karşı karşıya kaldılar.

Olay Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bayram sabahı babalarını arayıp bayramlaşmak isteyen çocukları bir türlü aramalarına cevap alamadı. Meraklanan evlatlar mahalle muhtarına ulaşıp babalarının kontrol edilmesini istedi. Bunun üzerine acı haber gecikmedi.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU
Çocukların isteği üzerine muhtar Yusuf Öner, jandarma ile birlikte baba Mehmet Karataş'ın (65) evine girdi. Yatağında hareketsiz yattığı görülen Karataş'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.
Mehmet Karataş'ın cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, 5 gün önce korona virüs aşısı olduğu öğrenildi. Aktaş'ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından Yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...