Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversiteli gencin cesedi bulundu

Düzenleyen:
Üniversiteli gencin cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Kayseri Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi Faruk Derviş Dalyan ölü bulundu.

Ailesi ile birlikta yaşayan 22 yaşındaki genç ölü bulundu, talihsiz anne gördüğü manzara karşısında korku ve panik içinde ekipleri eve çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri üniversiteli gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Fatih Mahallesi 12. Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi.  Kayseri Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Faruk Derviş Dalyan ailesi ile birlikte yaşadığı evde ölü bulundu. 

Bir annenin çaresizliği
Gencecik evladını hareketsiz bir halde gören anne çaresizce sağlık ekiplerini aradı ama herşey için çok geçti. Ekipler gencin ölüm haberini verdi. Dalyan'ın cansız bedeni Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm sebebi ile ilgili olarak da henüz bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...