Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oynadıkları tiner patladı, 2 çocuk yaralandı

Oynadıkları tiner patladı, 2 çocuk yaralandı

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuk oynadıkları yinerin patlaması sonucu yaralandı. Vücutlarını çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 13 yaşındaki Y.Ö ile 14 yaşındaki F.Y tinerle oynarken ellerindeki tiner patladı. Patlama esnasında çocukların vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı çocuklar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binasına kaldırılarak tedavi altına alındı.

HASTA YAKINLARI ARASINDA TARTIŞMA
Hastane önüne gelen yakınlar arasında bilinmeyen nedenle bir tartışma yaşandı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda güvenlik ekibi sevk edilirken ekiplerin müdahalesi sonucu yaşanan tartışma son buldu. Polis ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken olay sonrası konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...