İzlediği diziden etkilendi, taksi şoförü oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzlediği diziden etkilendi, taksi şoförü oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Döndü Bahargülü isimli kadın, izlediği dizide taksicilik yapan kadından etkilenerek hayalini kurduğu taksicilik mesleğini yapmaya başladı.

Döndü Bahargülü, takip ettiği dizi olan “Akasya Durağı” adlı dizide taksi şoförlüğü yapan “Melahat” isimli karakterden etkilenerek, 10 yıl önce başlayan taksicilik yapma hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Bir süre önce banka kredisiyle otomobil alan Döndü Bahargülü, otomobilini ticari taksiye çevirdi.

Önceleri oğlunun çalıştırdığı ticari taksiyi, oğlu askerlik hizmetini yapmaya gidince kendisi devralan Bahargülü, “Tek hayalim taksicilik yapmaktı. Diziden çok etkilenmiştim. Bende taksi şoförü olma hayali kurdum. Rabbim bana da bu hayalimi nasip etti." dedi.

İzlediği diziden etkilendi, taksi şoförü oldu

"HAYATIN HER ALANINDA KADINLAR VAR"
Kadınların, istediklerinde her şeyi başarabileceğini vurgulayan Bahagürlü, "Oğlum taksicilik yapıyordu. Askere gidince işin başına ben geçtim. Kadınlar hayatın her alanında var. Ben buna kendimi örnek gösterebilirim. Müşterilerim gayet memnun." ifadelerini kullandı.

Şaşıranların olduğunu ancak destek verenlerin de olduğunu söyleyen kadın taksici, "Bazen şaşıranlar oluyor. İşimi çok seviyorum” dedi.

Döndü Bahargülü ile yolculuk yapan Emre Karadal isimli müşterisi ise, “Direksiyonu, trafik kurallarına uyması gayet başarılı. Kadınların hayatın her alanında çalışması gerektiğine inanıyorum. Döndü hanım da işini gayet başarılı yapıyor. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...