Arkadaşlarını toplayıp baskına gitti, canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arkadaşlarını toplayıp baskına gitti, canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’de husumetlisine zarar vermek isteyen ve 7-8 arkadaşıyla beraber bir eve baskın yapan genç, çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti.

Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa K., arkadaşı S.A. ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

S.A. ile aralarında husumet bulunan Yaşar Keskinsaz (28), “Düşmanımla nasıl fotoğraf çektirirsin” diyerek aradığı Mustafa K. ile tartışmaya başladı.

Sosyal medyadan da devam eden tartışmanın ardından S.A’nın Mustafa K. ile aynı evde olduğunu öğrenen Yaşar Keskinsaz, 7 arkadaşını 2 araca bindirerek baskına geldi.

Arkadaşlarını toplayıp baskına gitti, canından oldu

SİLAH VE BIÇAKLAR KONUŞTU
Yaşar Keskinsaz ve arkadaşlarının, kendisi ve S.A’ya zarar vermelerinden korkan Mustafa K., yakında yaşayan üç kuzeninden yardım istedi.

Evin önüne gelen Yaşar Keskinsaz ile görüşen Musa K., olayın büyümemesi için 7-8 kişilik grubu ikna etmeye çalıştı.

“Sizinle işimiz yok. Bize S.A’yı verin” diyen Yaşar Keskinsaz, belinden çıkardığı silah ve elindeki bıçakla, olayla hiç alakası olmayan 3 kuzenin üzerine yürüdü.

Arkadaşlarını toplayıp baskına gitti, canından oldu

BASKINA GELDİ, HAYATINI KAYBETTİ
Bir anda bıçaklı kavgaya dönüşen tartışmada, olayı büyümeden önlemeye çalışan Musa K., Halil U. ve Mustafa U. ile arkadaşlarıyla baskına gelen Yaşar Keskinsaz yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Yaşar Keskinsaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Halil U., Mustafa U., Y.İ.G. ve B.D.D. tutuklanırken, 2 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...