Önce amcasını dövdü, tutuklanıp teste götürülünce tehditler savurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Önce amcasını dövdü, tutuklanıp teste götürülünce tehditler savurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Amcasını darp ettikten sonra mahkemece tutuklanan adam hapse gönderilmeden önce götürüldüğü Covid-19 taraması esnasında sağlık çalışanlarına tehditler savurdu.

Samsun'un Tekkeköy ilçeli Balcalı mahallesinde meydana gelen olayda, yaşananlar bir kez daha pes dedirtti. Edinilen bilgiye göre, amcası M. T.'yi darp edip ağır yaraladıktan sonra tutuklanan H.T., koronavirüs testi için götürüldüğü hastanede çalışanları tehdit edip, güvenlik ekiplerine zorluk çıkardı.

AMCANIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Amcası M.T.'yi ailevi sorunlar nedeniyle darp ederek kafasından yaralayan H.T., Büyüklü Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.  Hastaneye kaldırılan amca M.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. H.T., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.T., adliye çıkışı cezaevine götürülürken Covid-19 testi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. H.T.'nin test için sürüntü almaya götürülürken "Burnuma şey falan sokarlar, öldürürüm valla" demesi dikkat çekti. Sürüntü alınan H.T., daha sonra Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...