İstanbul'da korkunç olay! Yoldan geçenleri bıçaklayıp, yumrukladı

Düzenleyen:
İstanbul'da korkunç olay! Yoldan geçenleri bıçaklayıp, yumrukladı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece'de meydana gelen korkunç olayda bir kişi önüne geleni bıçaklayıp yumrukladı, olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı... İlçede son iki günde peş peşe yaşanan olaylar dehşet verici, işte detaylar...

İstanbul Küçükçekmece'de iki günde meydana gelen olaylar herkesi şaşkına çevirdi. Dün sağlık çalışanı kızı tarafından satırla vahşice katledilen annenin başına gelenler tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Bu olaydan saatler sonra yine Küçükçekmece'de bir cinayet daha işlendi. Sebebi ise bankada para çekip evine giden şahsın arkasında yürüyen kişiyi kendisini takip ediyor sanmasıydı. Şahıs arkasından gelen kişiyi tabanca ile öldürmüştü. İlçe bu olaylarla çalkalanırken bugün bir dehşet daha yaşandı.

Önüne geleni bıçaklayıp, yumrukladı
Mehmet Akif Mahallesi’nde ki olayda ise bir kişi eline aldığı bıçağı yoldan geçen vatandaşlara sapladı. Bu da yetmezmiş gibi önüne çıkanlardan birni de yumrukladı. 

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
İddiaya göre, iki kişi kimliği belirsiz bir şahıs tarafından caddenin farklı yerlerinde bıçaklandı. Saldırgan daha sonra bir kişiyi de yumrukladı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu.

Saldırgan kaçtı
Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Amirliği ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...