Diyarbakır'da makas terörü, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Diyarbakır'da makas terörü, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da makas atan araç feci bir kazaya sebep oldu. Önce refüjdeki direğe çarpan otomobil daha sonra karşı şeritteki 2 araca vurdu, korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'da meydana gelen kazada adeta can pazarı yaşandı, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu üzerinde Yenihal Köprülü Kavşağı altında oldu. 07 DDY 97 plakalı otomobil trafikte makas atarak ilerlerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak elektrik direklerini devirdikten sonra karşı şeride geçti. Araç daha sonra karşı yönden gelen 21 TT 316 plakalı hafif ticari taksi ve 04 AE 410 plakalı otomobille çarpıştı.
Diyarbakır'da makas terörü, ölü ve yaralılar var
Kaza sonrası can pazarı
Şiddetli çarpışmanın etkisi ile araçta bulunanlar dışarı fırladı. Elektrik direğinin de devrilmesiyle 41 BS 244 plakalı ticari araç ve 21 BM 742 plakalı otomobil  artı olarak da yol hasar gördü. O esnada çevrede bulunanlar korku içinde şahit oldukları bu kazayı ekiplere bildirdi. 

2 kişi öldü, 8 kişi yaralı
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi olay mahalinde yaptı, daha sonrasında yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. İlk belirlemelere göre yaralılardan 2'si yapılan müdahalelere kurtarılamazken, 8 kişi ise yaralı olarak tedavi altında.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Trafik akışı yan yollardan sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...