Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediye anket yaptı! Halk yüzde 83 memnun

Düzenleyen:
Belediye anket yaptı! Halk yüzde 83 memnun

YAŞAM Haberleri

Dünyayı etkisi altına alan pandemi koşullarında da en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Bilecik Belediyesi'nde anket sonuçları Bileciklilerin %83,1’inin belediyenin çalışmalarından tamamen memnun olduğunu gösterdi.

Belediyeye tarafından yapılan memnuniyet anketi Bilecik halkının yüzde 83,1’lik kısmının belediyenin hizmetlerinden tamamen memnun olduğunu ortaya koydu. 

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, "Dünyayı etkisi altına alan pandemi koşullarında da en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Bilecik Belediyesi bu zorlu işin altından başarıyla kalktı. Anket sonuçları Bileciklilerin yüzde 83,1’inin belediyenin çalışmalarından tamamen memnun olduğunu gösterdi. Memnuniyet anketine toplam 11 bin 571 kişi katıldı.

 ’Bilecik’e Baharı Getireceğiz’

Katılımcıların 9 bin 569'u belediyenin hizmetlerinden ‘tamamen memnun’ olduklarını belirtirken, ankete katılan bin 255 kişi ise hizmetlerden ‘kısmen memnun’ olduğunu söyledi. Anket sonuçları bizim için oldukça sevindirici. ’Bilecik’e Baharı Getireceğiz’ mottosuyla çıktığımız bu yolda halkımızın yüzünü güldürdüğümüzü ve onları memnun edebildiğimizi görmek bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Amacımız bu memnuniyeti şehrin tamamına yaymak için hizmetlerimize son hızla devam etmek” dedi.

"Türkiye’de her eve tek tek ulaşıp maske dağıtımı gerçekleştiren tek belediye olduk"

"Şehre uzun yıllardır gelmeyen hizmeti geldiğini, halkın sorunlarını çözmek için pek çok proje geliştirdiklerini anlatarak, "Bunlardan belki de en önemlisi belediyenin pandemi döneminde şehirdeki her eve tek tek ulaşıp maske dağıtması ve halkın sağlığıyla yakından ilgilenmesiydi. Bilecik Belediyesi Türkiye’de her eve tek tek ulaşıp maske dağıtımı gerçekleştiren tek belediye oldu."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...