Bir eve iki ateş birden düştü: Kardeşlerin acı sonu

Düzenleyen:
Bir eve iki ateş birden düştü: Kardeşlerin acı sonu

YAŞAM Haberleri

Uşak'ta aracın kontrolden çıkıp sulama kanalına uçması üzerine iki kardeş olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Trafik kazası bir evin daha ocağına ateş düşürdü. Uşak'ın Bağnaz ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; Bekir Göktaş yönetimindeki araç seyir halindeyken kontrolden çıkması üzerine sulama kanalına uçtu. O esnada şoför Bekir Göktaş ve araçta bulunan kardeşi Rümeysa Göktaş hayatını kaybetti. 

RÜMEYSA DAHA 18 YAŞINDAYDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, jandarma ve itfaiye sevk edildi. Şahıslara müdahale eden sağlık görevlileri, otomobilin sürücüsü Bekir Göktaş ile otomobildeki kardeşi Rümeysa Göktaş'ın hayatını olay esnasında kaybettiğini belirledi. Kardeşlerin cenazeleri, Banaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada ağabeyi ile birlikte hayatını kaybeden Rümeysa'nın henüz 18 yaşında olduğu öğrenildi. 

Bir eve iki ateş birden düştü: Kardeşlerin acı sonu

GEÇEN AY 26.203 KAZA MEYDANA GELDİ

Trafik kazaları can yakmaya devam ediyor.Trafik Başkanlığı, aylık trafik istatistikleri bülteninden alınan bilgiye göre; geçen ay toplamda 26.203 kaza meydana geldi. Bu kazaların, 126'sının ölümle, 11.070'inin ise yaralanmalarla sonuçlandığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...