Gençlerin video çekmek için yaptıkları pes' dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gençlerin video çekmek için yaptıkları pes' dedirtti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Youtuber gençlerin izlenmek için yaptığı akılalmaz olaylara bir yenisi daha eklendi. 'Eğlence' adı altında arkadaşını direğe bağlayan genç, arkadaşına tokat ve yumurta atanlara para verdi.

Ünlü olmak için enteresan videolar çekip, sosyal medyada yayınlayan gençlere her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Adana Seyhan'da Youtube için videolar çeken  Said Rammo isimli genç, bir arkadaşını direğe bağladıktan sonra üzerine ‘Tokat atan 1 TL, kafasında yumurta kıran 5 TL kazanır’ yazılı kağıdı yapıştırdı.

Yoldan geçen vatandaşlar, direğe bağlı durumdaki Ferdi Demircan’a tokat atıp 1 lira kazanırken, bazı kişilerde gencin kafasında yumurta kırarak 5 lira kazandı.

'EĞLENCE' DEĞİL İŞKENCE

Yaklaşık 15 dakika boyunca birçok kişi tarafından tokat yiyen gence bazı vatandaşlar ise sahip çıktı. Vatandaşlar videoyu çeken Rammo’ya tepki gösterirken bir kişiyse Ferdi Demircan’ı bantla bağlandığı direkten kurtarmaya çalıştı.

Eğlendiklerini söyleyen Ferdi Demircan, “Böyle şakalar falan yapıyoruz ama bu şaka değil. Youtube için yapıyoruz. Eğlenceli geliyor, eğleniyoruz. Tokat çok acıttı” diye konuştu.

PİŞKİN AÇIKLAMA: RIZASI YOKTU

Said Rammo ise bu tarz videoları sürekli çektiğini söyleyerek, “Benim Youtube kanalım var. Dışarıda böyle videolar çekiyoruz. Eğleniyoruz. Gelen tokat atıyor 1 lira kazanıyor, yumurta kıran 5 lira kazanıyor. Milletle eğleniyoruz. Arkadaşın rızası da yoktu. Geldi buraya bağladık, üzerine de kağıt yapıştırdık gelen görüp vuruyor” ifadelerini kullandı.
Gençler video çekiminden sonra caddeden ayrıldı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...