Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başakşehir’de 'kimyasal atık' paniği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başakşehir’de 'kimyasal atık' paniği

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başakşehir’de yol kenarına atılan ve kimyasal atık olduğu iddia edilen maddenin 3 gün önce bir kamyondan döküldüğü öne sürülürken, maddenden duman çıktığı görüldü.

Başakşehir'de yol kenarına atılan ve çevreye zehirli gaz yaydığı öne sürülen kimyasal atık için itfaiye ve zabıta ekipleri harekete geçti.

Yol önlem olarak araç ve yaya trafiğine kapatılırken maddenin 3 gün önce bir kamyondan döküldüğü, kokusunun yeni yayılmaya başladığı iddia edildi.

Maddeden duman çıktığı görülürken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ekiplerin olay yerine gelmesi bekleniyor.

'NEFES ALAMIYORUZ'

Her sabah maddenin döküldüğü yolu kullandığını söyleyen bir vatandaş, "Her sabah burası bu şekilde. Nefes alamıyoruz. Şu an keskin bir koku var. Kimin attığı neden attığını bilmiyorum. Burada şantiyeler görevliler var onlar görebilirler" dedi.

ÜZERİ TOPRAKLA ÖRTÜLDÜ

Öte yandan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine geleceği öğrenilirken, maddenin üzeri toprakla örtüldü. Ekiplerin önlemleri sürerken, polis ekipleri atığı döken plakasız kamyonu bulmak için çalışma başlattı.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...