İki araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 5 yaralı

İki araç uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

Denizli Pamukkale'de biri servis minibüsü olmak üzere 2 araç uçuruma yuvarlandı. Bölgede ekiplerin çalışması sürerken ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki araç uçuruma yuvarlandı. 1'i servis minibüsü olan araçlar, iki mahalle arası seyir halindeyken uçurumu farketmedi. İlk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Meydana gelen kaza sonrası vatandaşların ihbarı üerine bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kazanın gerçekleştiği bölgede ekiplerin çalışmaları yaklaşık 1 saattir devam ediyor. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ediliyor.

SAVCI İNCELEME YAPIYOR
Olay yerinde inceleme çalışmaları başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi sonrası yaralanan ve hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri belirlenecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...