Karı kocanın feci sonu! Ölüme böyle gittiler

Düzenleyen:
Karı kocanın feci sonu! Ölüme böyle gittiler

YAŞAM Haberleri

Soma'da motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu, motorda yolculuk yapan karı ve koca hayatını kaybett.

Motor kazası yine canlara mal oldu. Olay Manisa Soma'da meydana geldi. Motor ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin motorda seyahat eden karı koca olduğu öğrenildi. 

ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

Kaza, Soma-Savaştepe yolu Dualar Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Mehmet K. (69) idaresindeki motosiklet, M.S. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü Mehmet K. ve arkasında yolcu olarak bulunan eşi Arife K. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerinde yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybeden karı kocanın cenazesi Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...