Lösemili öğrencilerin moral gezisi faciayla bitti: 25 yaralı

Düzenleyen:
Lösemili öğrencilerin moral gezisi faciayla bitti: 25 yaralı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de feci bir kaza meydana geldi. İçinde Lösemili öğrencilerin olduğu tur midibüsü kayganlaşan yolda devrildi.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Bodrum’a moral gezisi düzenledi. Geziye Ankara, Kocaeli ve Elâzığ’da yaşayan 22 lösemili öğrenci katıldı. Onlara 2 öğretmen de eşlik etti. LÖSEV’e ait midibüs, sabah saatlerinde Muğla Bodrum’a gitmek için başkentten kalktı. Özhan Aktaş idaresindeki araç, Denizli’nin Kale ilçesinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Denizli-Muğla kara yolunda gerçekleşen kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yan yatan midibüsten kendi imkânlarıyla çıkan 25 kişiye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öğrencilerin 15 ila 20 yaşlarında oldukları belirtildi. Ayrıca 4 öğrencinin durumunun ağır olduğu aktarıldı. 

ÖĞRENCİLERİN EŞYALARI DAĞILDI

Feci kaza sonrası olay yerine Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Kale Kaymakamı Abdulkadir Şahin ve Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden çalışmalar sırasında, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Öğrencilerin etrafa dağılan eşyaları, belediyeye ait araca yüklenerek emanete alındı. Hurdaya dönen midibüs ise vinç yardımıyla kaldırılarak bölgeden uzaklaştırıldı. Daha sonra trafik normale döndü.

 





 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...