Şanlıurfa'da polislere silahlı saldırı!

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da polislere silahlı saldırı!

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da hain saldırı! Sivil polislerin bulunduğu araca, ara sokaktan ateş açıldı. Olayda 2 polis yaralandı, işte detaylar...

Şanlıurfa'da sivil polis aracına kurşun yağdırdılar, 2 polis yaralandı. Olay, Haliliye ilçesine bağlı Açıksu Caddesi üzerinde meydana geldi.

Polisleri ara sokaktan vurdular
Sivil araçla uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına ara sokaktan ateş açıldı. Saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları, olay yerine giden ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Büyük operasyon başlatıldı
Bölgeye giden polisler, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için büyük operasyon başlatıldı. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da saldırının yaşandığı yere giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...