Göle giren yavru yunus balığını 200 metre kucağında taşıdı

Düzenleyen:
Göle giren yavru yunus balığını 200 metre kucağında taşıdı

YAŞAM Haberleri

Sakarya'da göle yavru yunus balığı girdi. Yavrunun imdadına göl kenarında restoran işleten kardeşler yetişti.

Olay, Karasu ilçesine bağlı Azizye Mahallesi'nden geçen Küçükboğaz Gölü kenarındaki restoranda meydana geldi. Personel, gölde yavru bir yunus balığı gördü. Gözlerine inanamayan personel, durumu işletme sahipleri Hüseyin ve İsmail Şentürk'e bildirdi. İsmail Şentürk, hiç tereddüt etmeden suya girip balığı bulunduğu yerden çıkardı. Ardından kucağına 200 metre taşıyarak Karadeniz'e bıraktı. Böylelikle balığın hayatını kurtardı.

KOŞA KOŞA GÖTÜRDÜ

İsmail Şentürk "Deniz ile gölün birleştiği bir nokta var. Oradan göle geçmiş. Sazlıkların arasında dolaşıyordu. Kucağıma alıp koşa koşa denize götürdüm. 10 dakika kadar tuzlu suda müdahale ettik. Sonra kendine geldi" diye konuştu.

"İLK BAŞ İNANAMADIK"

Hüseyin Şentürk de şunları aktardı: Çalışan arkadaşımız 'Gölde yunus balığı var' deyince inanmadık. Heyecan ve merakla göle koştuk. Kardeşim hemen suya girdi. Onun sayesinde kurtuldu.

 



 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...