Genç öğretmen attan düşüp oldu

Düzenleyen:
Genç öğretmen attan düşüp oldu

YAŞAM Haberleri

24 yaşındaki genç öğretmen Erzincan'da gittiği at çiftliğinde, bindiği attan düşerek beyin kanaması geçirmesinin ardından hastanedeki tedaviye cevap vermeyerek hayatını kaybetti.

Erzincan'da 24 yaşındaki genç okul öncesi öğretmeninin, en büyük tutkularından biri olan binicilik, sonunu getirdi. Çiftikte bindiği attan düşen talihsiz genç kız düşerek beyin kanaması geçirmesinina rdından tedavi gördüğü hastanede oldu.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
Erzincan merkezde yaklaşık 1 hafta önce meydana gelen olayda, okul öncesi öğretmeni Songül Özsöz en büyük tutkusu olan ata binerek arazide tur atmaya başladı. Kısa bir süre sonra atın ürkerek kaçması üzerine Songül Özsöz yere düşerek kafasını çarptı. Beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşti.

GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI
Songül Özsöz, dün hastanede hayatını kaybetti. Erzincan’da Terzibaba Camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Songül öğretmenin acı haberi yakınlarını hüzne boğarken geriye at üzerinde çektirdiği fotoğrafları kaldı.

Genç öğretmen attan düşüp oldu

Genç öğretmen attan düşüp oldu

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...