Böyle dolandırıcılık görülmedi! 95 milyon TL'lik vurgun

Düzenleyen:
Böyle dolandırıcılık görülmedi! 95 milyon TL'lik vurgun

YAŞAM Haberleri

Malatya’da 75 daireyi, birden fazla kişiye satarak 9,5 milyonluk vurgun yapan 6 kişi gözlatına alınırken, olaya karıştığı ileri sürülen 4 kişiyi işe arama çalışmaları sürdürülüyor.

Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayı Malatya'da yaşandı. 10 kişilik kalpazan ekibi, 75 daireyi yüzlerce kişiye sattı. Olayın sonunda hem parasından hem de ev sahibi olama hayalinden olan mağdurların şikayetleriyle gerçek gün yüzüne çıktı.

4 KİŞİ FİRARİ
Malatya’da bir firmadan daire satın alan, ancak dairelerini teslim alamayarak dolandırıldıklarını ileri süren çok sayıda kişinin şikayeti üzerine Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ilgili firmanın satışa sunduğu 75 daireyi birden fazla kişiye satarak 9,5 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenirken, aralarında firma sahibi ve yetkililerinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili olarak 4 kişinin de arandığı öğrenilirken olayla ilgili başlatılan tahkikatın çok yönlü sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...