Pes dedirten olay! 3 yaşındaki oğluna yaptıkları şoke etti

Düzenleyen:
Pes dedirten olay! 3 yaşındaki oğluna yaptıkları şoke etti

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de bir kadın, 3 yaşındaki oğluna sigara ve hap içirdiği iddiası ile tutuklandı.

Pes dedirten olay Kayseri'de meydana geldi. İngiltere'de yaşayan adamın polisi arayarak dini nikahlı eşini şikayet etmesi ile korkunç gerçek ortaya çıktı. 

"SİGARA VE İLAÇ İÇİRDİ"
İngiltere'de kalan T.Ö, polisi arayarak dini nikahla yaşadığı Ö.Ö'nün oğullarına sigara ve ilaç içirdiği ihbarında bulundu. Talas ilçesinde yaşadığı tespit edilen kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı. Ö.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, savcılıktaki ifadesinde soruşturma dosyasındaki çocuğunun sigara içtiği görüntüleri kendisinin çekmediğini, eşinin teyzesinin kızının çektiğini iddia ettiği kaydedildi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Zanlı Ö.Ö'nün "Videoyu çekip eşime göndermişler. Bu videoyu çekmelerini eşim istemiş. Ayrıca ben çocuğuma ilaç içirmedim. Hap tabletinin ağzı zaten açıktı. Ben içine mercimek koydum. T.Ö, eşim olduğu için gönderdiğim özel videoları rızam olmadığı halde sosyal medyada paylaştı. Tanıdıklarıma gönderdiği için, bizi rahat bırakması için, korksun diye yaptım. Videolarımı rızam dışında paylaşan T.Ö'den şikayetçiyim." dediği öğrenildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Ö.Ö. tutuklandı, çocuğu devlet korumasına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...