Karı-koca iki gün arayla hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Karı-koca iki gün arayla hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle ölen eşini son yolculuğuna uğurlayan acılı kadın, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Acı haber Sakarya'dan geldi, genç çift iki gün arayla vefat etti. Kaynarca ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki Veysel Çur, geçirdiği kalp krizi sonucu 18 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Eşini iki gün önce son yolculuğuna uğurlayan 36 yaşındaki Fikriye Çur da dün gece rahatsızlandı. Kalp krizi şüphesi ile hastaneye kaldırılan Çur, burada yapılan müdahale ardından tekrar evine döndü. Evinde yeniden fenalaşan Çur, hayatını kaybetti.

AİLE İKİNCİ ACIYLA SARSILDI

Çur ailesi, genç yaşta kalp krizine yenilen Veysel Çur’un acısını yaşarken, ikinci bir acıyla sarsıldı. İki gün arayla vefat eden çift büyük üzüntüye sebep oldu.

GERİDE GÖZÜ YAŞLI 2 ÇOCUK KALDI

Genç çiftin ardında ise gözü yaşlı 2 çocuğu ve fotoğrafları kaldı. Öte yandan, Fikriye Çur’un kesin ölüm sebebi ise otopsi sonucunda belli olacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...