Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maske takmayı reddeden kadın sözleriyle 'pes' dedirtti

Düzenleyen:
Maske takmayı reddeden kadın sözleriyle 'pes' dedirtti

YAŞAM Haberleri

Bolu'nun en işlek caddelerinde birinde maskesiz gezen kadın polis tarafından gözaltına alındı. ‘Neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna verdiği cevap ise 'pes'dedirtti.

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde maskesiz yürüyüş yapan Hülya G. isimli kadın polis tarafından durduruldu. Ekiplerin ‘Neden maske takmıyorsunuz?’ diye sorduğu soruya, “Açık havada maske takmayı saçma buluyorum” şeklinde cevap veren kadın 'pes' dedirtti.

Bin 799 lira ceza yedi, yine de maske takmadı
Polis, maske takmayı reddeden Hülya G.’ye korona virüs tedbirlerine aykırı hareketten ötürü bin 799 lira para cezası kesti.

Ekipler para cezası uyguladığı Hülya G.’den yeniden maske takmasını istedi. Maske takmamakta ısrar eden kadın, “Ben açık havada maske takmanın gerekliliğine inanmıyorum. Bana da bu nasipse Allah’ın dilediği olur. Demek ki bu olması gerekiyormuş” şeklinde konuştu.

Polis merkezine götürüldü
Ekiplerin tüm çabalarına rağmen maske takmayan Hülya G., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.





Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...