Zorla taksiye bindirdikleri genci kaçırmaya çalışan 7 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Zorla taksiye bindirdikleri genci kaçırmaya çalışan 7 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Mersin'de meydana gelen olayda silah tehdidi ile bir genci zorla taksiye bindirerek kaçırmaya çalışan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polisin 'dur' ihtarına uymayMersin'de gerçekleşen olayda A.G. (19) isimli genç, alacaklı olduğu K.U. ve M.M.E. ile görüşmeye gitti. A.G. burada daha önceden tanıdığı iki kişi ile konuşurken bir anda yanlarına tanımadığı 2 kişi daha geldi. Görüşme esnasında sonradan gelenlerden biri yanında getirdiği tabancayı gencin bacağına dayayıp vurmakla tehdit etti. Ardından cep telefonunu, bin 500 lira parasını ve kimliğini elinden aldıkları A.G.'yi zorla taksiye bindirerek kaçırmak istediler. 

Polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçarken kaza yaptılar
Bu sırada bölgede devriye gezen motorize polis ekipleri, taksiden şüphelenerek aracı durdurmaya çalıştı. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ticari taksi ve içindekiler, kovalamacanın ardından kaza yaptı. Kaza sonrası ticari taksideki iki kişi kaçarken, A.G. polis ekiplerince kurtarıldı, araçtaki bir kişi gözaltına alındı.

Kaçanlar da kısa sürede yakalanarak tutuklandı
Taksideki diğer şahısları yalamak için çalışma başlatan ekipler kısa sürede diğerini de bulup gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen K.U., M.M.E., M.C.C., H.Y., A.Y., C.A. ve S.B.Y., çıkarıldıkları mahkemece 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...