Samsun'da zehir tacirlerine darbe, 22 kişi yakalandı

Düzenleyen:
Samsun'da zehir tacirlerine darbe, 22 kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da zehir tacirlerine dev operasyon düzenlendi, ekipler 14 adrese baskın yaptı 22 kişi yakalandı.

 Samsun'da uyuşturucu ile mücadele hız kesemeden devam ediyor. Son olarak 14 adrese düzenlenen baskında 22 şüpheli gözaltına alındı. Açıklama Samsun Valiliğinden yapıldı, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Çarşamba, Yakakent, Canik, Atakum, Terme, Kavak, Tekkeköy, Vezirköprü, 19 Mayıs ve Havza ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlatıldı.
Samsun'da zehir tacirlerine darbe, 22 kişi yakalandı
OPERASYONLARA TUMBA DA KATILDI

Bu kapsamda belirlenen 14 adrese dedektör köpeği Tumba'nın da katılımıyla operasyon düzenlendi. Adreslerde arama yapan ekipler, 2 bin 149 kök kenevir, 443 gram kubar esrar, 10 gram toz esrar, 96 kök skunk, 140 sentetik ecza hap, 159 gram sentetik uyuşturucu, 57 gram metamfetamin, 2 tabanca, av tüfeği ve 8 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.



Operasyonlarda 22 şüpheli gözaltına alındı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...