Müge Anlı'da bir ilk! Şüpheli hipnozla konuşturulacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Müge Anlı'da bir ilk! Şüpheli hipnozla konuşturulacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Dün yayınlanan bölümü ile sezon finali yapan Müge Anlı Tatlı Sert programında bir ilk yaşandı. 2.5 yıl önce Konya'da evlerinde öldürülen Necla - Metin Büyükşen çiftin kızları Büşra Büyükşen olayın tek görgü tanığı olarak programa katıldı. Çelişkili ifadeleri ile cinayetlerin de şüphelisi haline gelen Büşra'ya bir jandarma ve doktor eşliğinde hipnoz yönteminin uygulanacağı açıklandı.

Konya'nın Karatay İlçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerine 3 Eylül 2018 gecesi maskeli bir şahıs tarafından öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayeti 3 yıldır aydınlatılmayı bekliyor. Gazeteci Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulunmuştu.

10 KİŞİLİK ÖZEL TİM KURULDU

Müge Anlı'da yapılan bu çağrı cevapsız kalmadı. Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin gündemine oturan çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi'nin deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.

HİPNOZ UYGULAYACAKLAR

Dün sezon finali yaparak 2 aylık tatile giren programda Müge Anlı, hiçbir şekilde konuşmayan Büşra Büyükşen için son çare hipnoz yapılacağını açıkladı. Olayları hatırlamakta güçlük çektiğini belirten ve çelişkili ifadeler veren Büşra için jandarmadan bir bilirkişinin de tanık olarak katılacağı hipnoz uygulaması yapılacak.

JASAT ekipleri ise Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak.

CANLANDIRMA YAPTILAR

Öte yandan Doktor Osman Büyükşen'in Türkiye'nin yüreğini sızlatan isyanına rağmen suskun kalan Büşra Büyükşen, Müge Anlı'nın programında olay gününü canlandırdı. Stüdyoya getirilen pencere ve yatak ile o günü tekrar anlatan Büşra'nın yaptıkları ve söyledikleri arasındaki çelişkiler dikkat çekti.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...