Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir boğulma vakası daha... 14 yaşında hayatı soldu

Düzenleyen:
Bir boğulma vakası daha... 14 yaşında hayatı soldu

YAŞAM Haberleri

Aydın'da sıcaktan bunalarak serinlemek için arkadaşlarıyla kanala giren 14 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Acı olay, Aydın'da meydana geldi. Yaz sıcağından bunalan bir grup çocuk, yakınlarında bulunan kanala girdi. Kanala girdikten sonra suya batan 14 yaşındaki çocuk bir daha çıkamadı.

3 SAAT SÜREN ÇALIŞMANIN ARDINDAN BULUNDU

İncirliova ilçesi Yazıdere Mahallesi’nde 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için sulama kanalına giren ve bir anda suya batan 14 yaşındaki Ömer Yokuş’tan haber alınamadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı. Yaklaşık 3 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından, dalgıç polisler sulama kanalının kapaklarında çocuğun cansız bedenine ulaştı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan Yokuş'tan cansız bedeni ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocuğun ölümü, ailesi ve yakınlarını büyük üzüntüye boğdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...